tag:blogger.com,1999:blog-2758524906074419984.post8022147322292268433..comments2024-03-29T09:43:29.795+03:00Comments on עונג שבת (עונ"ש): פרנסות של יהודים: או-טו-טו פסחדוד אסףhttp://www.blogger.com/profile/17775230024160138445noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2758524906074419984.post-51046337751173617282012-03-21T12:17:05.919+02:002012-03-21T12:17:05.919+02:00ואני תוהה, האם העובדים ליד קו הייצור טובלים או לפח...ואני תוהה, האם העובדים ליד קו הייצור טובלים או לפחות מתקלחים לפני העבודה? האם הם שוטפים את פיהם היטב אחרי הכריך שאכלו? ואם יעוף שריד פירור מפיהם? איך מבטיחים לנו שזה לא קורה? אני ממש מודאגת...לאה ישלחhttps://www.blogger.com/profile/09233217068783590746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2758524906074419984.post-83643626000819186532012-02-13T19:42:08.339+02:002012-02-13T19:42:08.339+02:00ההכנה במקרה זה אינה בהכרח ההפקה הפיזית - אלא הכשרת...ההכנה במקרה זה אינה בהכרח ההפקה הפיזית - אלא הכשרת קו הייצור לפסח.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2758524906074419984.post-55651633018073420192012-02-13T13:37:33.375+02:002012-02-13T13:37:33.375+02:00פול גז בניוטרל, אפילו שמדובר בבדיחה.
שים לב! תאריך...פול גז בניוטרל, אפילו שמדובר בבדיחה.<br />שים לב! תאריך התפוגה חל הרבה לפני פסח, וליתר דיוק, בעוד קצת יותר משבוע.<br />בפסח הדג יהיה אולי כשר, אבל בטוח שהוא יהיה מסריח.יבואןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2758524906074419984.post-81760592606433771332012-02-10T16:17:40.593+02:002012-02-10T16:17:40.593+02:00הייצור של חלק מהמוצרים (לרוב היבשים ו/או שימורים) ...הייצור של חלק מהמוצרים (לרוב היבשים ו/או שימורים) הכשרים לפסח, מתחיל בסביבות ראש השנה.<br />מסתבר שיש ויהיו עוד יהודים טובים, בכמות לא מבוטלת, שצריך להתכונן ולהכין עבורם מספיק זמן מראש מזון כשר לפסח.<br /><br /><br />"...אההממ, מעניין אם הבד"ץ יאשר השנה דם ילד נוצרי בפטיסטי, במקום הקתולי היקר של שנה שעברה".ועוד דבר,noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2758524906074419984.post-76029849575618063232012-02-10T13:55:11.014+02:002012-02-10T13:55:11.014+02:00אתה ממש אובססיבי.
להשכלתך השיווקית הכללית, הכיתוב ...אתה ממש אובססיבי.<br />להשכלתך השיווקית הכללית, הכיתוב הנ"ל מופיע לעיתים כל השנה (כן, גם חודש אחרי פסח - או לפי הגדרתך החל מחודש אחרי פסח), ונובע מצרכי מידע פנימיים בלבד של מערכת הקידוד והתמחור.<br />כמוצר בעל אורך חיי מדף החופפים לחג - אין בכך כל פסול (אלא אם לשמור כשרות זה חטא).<br /><br />בבוקר שבת הקרובה, עת תפסע מעדנות חזרה לרכבך ובידך השקית מ"טיב-טעם", תוכל לעיין במוצרים השונים ולמצוא מן הסתם גם שם אי אילו שגגות סופר דיגטליות.<br /><br />גיט שאבעס, ובתאבון עם השינקן....שוב הידועnoreply@blogger.com